Ground Control tributeband

Wie belichaamde de connectie tussen de 70’s, 80’s en 90’s, door 3 decennia lang steeds te blijven vernieuwen, en voorop te lopen in de popmuziek en popart…? David Bowie! Zelfs met zijn allerlaatste werk Blackstar heeft hij iedereen op het verkeerde been weten te zetten.

Ries de Wit, die als geen ander in de huid van Bowie weet te kruipen, en de geweldige muzikanten van Ground Control hebben allemaal een andere muzikale afkomst, met verschillende muzikale bagage, maar weten deze te combineren tot één muzikale passie; David Bowie. Ground Control is de uitdaging aangegaan, en speelt de beste, mooiste en belangrijkste nummers uit zijn enorme repertoire.

Ground Control heeft een missie: het met vuur en passie uitvoeren van Bowie-nummers, soms bijna identiek aan het origineel, soms met een twist, maar altijd met respect voor de Thin White Duke zelf…

Van ‘Ziggy Stardust’ tot ‘Station to Station’, van ‘Space Oddity’ tot ‘Heroes’, van ‘Five Years’ tot ‘Let’s Dance’ en van ‘Changes’ tot ‘Scary Monsters’… Elke periode van David Bowie is bijzonder, en Ground Control weet dit zeer realistisch neer te zetten met een bijzondere, muzikale en kleurrijke live show.

Reünieconcert Heerenveen is dan ook apetrots dat zij Ground Control tributeband hebben weten te contracteren voor deze editie.